.

.

Спирала за мигли от 4D копринен влакна, Естествени Водоустойчиви, Устойчиви на размазыванию Спирала, Удлиняющая и Плътна, Устойчива, не склеивающаяся Формула Sugar Bear

Спирала за мигли от 4D копринен влакна, Естествени Водоустойчиви, Устойчиви на размазыванию Спирала, Удлиняющая и Плътна, Устойчива, не склеивающаяся Формула Sugar Bear (A-Черно, един размер)

резултат:

BGN 52.16
Налично
На склад

Те лесно се ползват, и той е с малки размериТой не размажется и не склеится под въздействието на вода и ще запази първоначалното си състояние на вълна. Вземете необходимото количество и нанесете с четка от основата на миглите до основата на миглите във формата на буквата "Z" 3.Това е добър избор за момичета, които обичат водни спортове и развлечения. За долните мигли вдигнете щеточку и прекарват нея назад-напред под ъгъл 90 градуса, перпендикулярна на ресницам Размер : Както е показано на фигура Комплекта : 1 х спирала за мигли. 【Незабавно гъсти и дълги мигли】 Спирала от коприна влакна с 4 D, наситено черен цвят, за бързо захранване на филма, дава възможност за незабавно създаване на гъсти и дълги мигли, увеличаване на очи и ги прави по-чаровни и завитыми. Нанасяйте с четка полочиха за усилване на эффекта4. 【Е мека и не предизвиква алергии】Коприна спирала, Изработени от естествени меки съставки, тя е много удобен и подходящ за ежедневна употреба, не причинява алергии, удобен за използване и е подходяща за чувствителни очи и за тези, които го носи. Използвайте маша за мигли, за да завить ресницы2. 【& -& Не стане спечена】 Тази функция ви позволява да не повлияе на грима на миглите По време на дъжд или къпане.

Други функции

Подобни оферти