.

.

Метална Спирала за мигли, Метална Спирала, без плавниците, Метална Трайна Водоустойчива спирала, Защищающая от пот, Спирала, без плавниците, Метална спирала, без пл?

Метална Спирала за мигли, Метална Спирала, без плавниците, Метална Трайна Водоустойчива спирала, Защищающая от пот, Спирала, без плавниците, Метална спирала, без плавниците, Метална спирала Extra Slim (2 елемента, черен)

резултат:

BGN 4.43
Налично
На склад

За отстраняване използвайте средство за отстраняване на грима от очите и устните След това с помощта на накрайник-четка една за друга четка на долните мигли, за да увеличи очите.【Метална спирала за мигли】 Мека, естествена и бързо сохнущая, водоустойчив, не пропуска пот, лесен за нанасяне, отлично се държи на грим.Технически характеристики : Срок на годност : 3 години на Помещение и включва : 2 бр. Първо използване на средство за изграждане на миглите, за да завить миглите от корените до върха.Можете просто да се измие в края на деня топла вода с любимото си средство за отстраняване на грим или почистващ препарат. * Метална спирала Как да използвате : 1. 【Метална спирала за мигли без плавниците】Спирала за мигли с метална пръчка черен цвят с метална щетинкой равномерно покрива миглите направление за прядью за идеална, устойчиви на стягане в продължение на целия ден. Наставка-пискюл се нанася нагоре по корените на миглите, които могат да се прилагат 3-5 пъти за усилване на дължина. 【Лесна употреба】 Можете да преминете към следващия етап козметични процедури след нанасяне, не е нужно да се притеснявате за размазывании грим. 【Лесно се】 Това е достатъчно само за потребители.

Други функции

Подобни оферти