.

.

Преносим статив за смартфон на магнити HAFOKO Mini, Магнитен Държач за телефон за лаптоп, Закрепване за камерата продължително действие за MacBook/Лаптоп, Малък Статив за к?

Преносим статив за смартфон на магнити HAFOKO Mini, Магнитен Държач за телефон за лаптоп, Закрепване за камерата продължително действие за MacBook/Лаптоп, Малък Статив за камера, Разтегателен Настолен Статив 1/4 за

резултат:

BGN 1.00
Налично
На склад

【Списък на пакетите】 1 * мини статив, 1 * магнитна плоча, 1 * магнитен пръстен 【Списък на пакетите】 1 * мини статив, 1 * магнитна плоча, 1 * магнитен пръстен. 【Настройка с една ръка и за една секунда】 се Различава от традиционните притежателя на статив магнитно затваряне, така че можете да поставите върху нея телефона само с една ръка и за една секунда не случайно докосване бутони на телефона.Поддръжка на хоризонтални и вертикални екрани.Съвместим с IOS 16 и mac OS Ventura System и по-нови версии. 【Супер универсален] Много универсален аксесоар】 Представлява комбинация от селфи-стик, удължител и статив в една малка опаковка. 【Превърнете i Phone в уеб-камера】С помощта на Continuity Camera можете да използвате камерата на i Phone като уеб камера на Mac Book, за да се приложи новаторски възможности на уеб-камера.Специално проектиран за мобилни телефони i Phone 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max, 14, 13, 13 Pro, 13 mini, 13 Pro Max, 12, 12 Pro, 12 mini, 12 Pro Max (както официални, така и от трети страни седалките с вграден метален магнит), в комплекта е включена магнитно метален пръстен, подходящ за Samsung i Pad mini, Samsung и телефони на други марки, не съдържащи Mag Safe. 【Превърнете i Phone в уеб-камера】С помощта на Continuity Camera можете да използвате камерата на i Phone като уеб камера на Mac Book, за да се приложи новаторски възможности на уеб-камера.Максимална дължина на удължител на полюса е 4,7 инча. 【 Магнитна плоча с отвор за винта на 1/4 инча】 е съвместим със статив, Магията на Arm и други устройства с резба 1/4 инча-20.

Други функции

Подобни оферти