.

.

Свободата не е Безплатна, Благодаря за Ветерани, Стикер-Стикер за камион, Микробус, Автомобил, Автомобилни Брони, лаптоп, Стени, Бутилки за вода | Водоустойчив | 5 (Диз

Свободата не е Безплатна, Благодаря за Ветерани, Стикер-Стикер за камион, Микробус, Автомобил, Автомобилни Брони, лаптоп, Стени, Бутилки за вода | Водоустойчив | 5 (Дизайн 04)

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

?Бъдете сигурни за закупуване на тези стикери с нашата 100% гаранция за връщане на парите, която ще ви осигури пълно възстановяване? Стикери Размер на - 5-инчов ✔️. ? Висококачествен винил стикер. ? Водоустойчив и устойчив на uv радиация.Почиствайте и приклеивайте толкова пъти, колкото желаете.Ако имате нужда от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете към нас за поддръжка на клиенти. ?Отпечатано на принтери последното си поколение. ? Висококачествен винил стикер. Бъдете сигурни в покупката на тези стикери с нашата гаранция за връщане на парите, която ще ви осигури пълно възстановяване, ако имате нужда от всякаква помощ, моля не се колебайте да се свържете към нас за поддръжка на клиенти?. ? Стикери Размер на - 5-инчов ✔️.Идеален за автомобил, камион, лаптоп, бутилки с вода, прозорци, броня, мотоциклет, врата, стена, не за дълго време беля и може да бъде отстранен само за няколко секунди, без да вредят на стената или боята на вашия автомобил. ? Може да се прилага върху всякаква твърда или гладка повърхност, подобно на това, като ви натрапваме на временна татуировка.Водоустойчив, самозалепващи, термостойкая и лесно снимаемая стикер, изработени от най-добрият материал - винил с матово покритие и издръжлива мастило. ? Водоустойчив и устойчив на uv радиация. ? SSTS PRINT -производител, специализирана в производството на етикети, и се занимава с продажби в продължение на три години, така че можете да бъдете сигурни в качеството на продуктите ✔️. ?Чашка нарязани по форма. ? Може да се прилага върху всякаква твърда или гладка повърхност, подобно на това, като ви натрапваме на временна татуировка. ?Чашка нарязани по форма.Идеален за автомобил, камион, лаптоп, бутилки с вода, прозорци, броня, мотоциклет, врата, стена, не за дълго време беля и може да бъде отстранен само за няколко секунди, без да вредят на стената или боята на вашия автомобил. ? Е лесно да се прилага (пластмаса, стъкло и др) и се изважда. ? SSTS PRINT -производител, специализирана в производството на етикети, и се занимава с продажби в продължение на три години, така че можете да бъдете сигурни в качеството на продуктите ✔️.

Други функции

Подобни оферти