.

.

Водоустойчив Калъф за телефон 7,5 , IPX8, Плаващ Подводен Калъф за мобилен телефон, Държач за iPhone 14 13 12 11 Pro Max XS Plus X Samsung, Защита на телефона за почивка на плажа, Гмуркане, ?

Водоустойчив Калъф за телефон 7,5 , IPX8, Плаващ Подводен Калъф за мобилен телефон, Държач за iPhone 14 13 12 11 Pro Max XS Plus X Samsung, Защита на телефона за почивка на плажа, Гмуркане, сърфинг, Каране на ски

резултат:

BGN 11.67
Налично
На склад

[Широка съвместимост] : Този водоустойчив калъф за телефон подходящ за мобилни телефони с размер до 7Водоустойчив калъф за мобилен телефон, произведен от екологично чист PVC-пластмаса, така че, моля, прекарват тест на водоустойчивост кърпа преди всяка употреба. [за Обслужване на клиенти] - Ако стоките са надраскани, повредени или вие им са недоволни. [Высокочувствительное докосване] : Висококачествен PVC материал осигурява отзивчиво докосване на екрана, така че можете лесно да правите снимки и видео, както и да изпращате или четете съобщения.Ние ще задоволяване на клиента решение, което гарантира, че всеки един клиент ще бъде едно приятно преживяване за пазаруване на. връщане или замяна.Лесно да откриват и да заключват, а също така подсилени оборудване запечатване на уплътнението, която притежава изключителни водоустойчиви характеристики.Двойни пластмасови въртящи се на замъци надеждно предпазва вашия мобилен телефон от вода, пясък и сняг, прах и кал, слънцезащитен крем и удари.Когато вие потъвате в по-дълбока вода, това е нормално, че сте докоснете сензорния екран под вода, тъй като налягането на водата, не могат да бъдат използвани в определени дълбочини. [Предмети от първа необходимост за почивка и плаж] : В сухи торби могат да се съхраняват вашите мобилни телефони, слушалки, часовник, портмоне, ключовете от колата, паспорти, пари и така нататък, когато можете да се наслаждавате на щастлив живот, или за лятна почивка.

Други функции

Подобни оферти