.

.

Zerodeko 4 бр. Декорация на дома за Баня в Стил от Неръждаема Стомана, Органайзер за Чай, Бижута, къщи за Гости Закуски, Стоманен Хранилище за Тоалетна Масичка, Обслужващ?

Zerodeko 4 бр. Декорация на дома за Баня в Стил от Неръждаема Стомана, Органайзер за Чай, Бижута, къщи за Гости Закуски, Стоманен Хранилище за Тоалетна Масичка, Обслужващи Закуски, Ключодържател, Пръстен, Основа за

резултат:

BGN 21.13
Налично
На склад

Текстура, прозрачна, гладки ръбове, при използване на не поцарапает ръце -Цвят : Сребърен поднос за тоалетна масичка Информация за стоки Тава за плодове Вие все още търсите тава за бижута на тоалетката масичката?Търсите издръжлив, надежден тава за бижута, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият прост дизайн тава за бижута от неръждаема стомана трябва да отговарят на вашите нужди.Ястие за украшения : ТАВА за БАНЯ с Правоъгълна плоча е изработена от неръждаема стомана, тя е здрава, я не е лесно да се счупят или заржаветь.Тава за съхранение на бижута : Нашият тава за съхранение е изработен от подбрани материали от неръждаема стомана, устойчиви и практични за продължителна употреба. -Материал : тава за съхранение от неръждаема стомана -Подходящ за тоалетна масичка и бижутериен магазин, чиния има уникална форма и е с красив дизайн и приятна текстура.Списък на пакетите 4 x тава за кърпи от неръждаема стомана Функции-Тава е прост и елегантен външен вид, който може добре да се комбинира с повечето гости топъл кърпи в стил декор.Текстура, прозрачна, гладки ръбове, при използване на не поцарапает ръце. -Универсален стоманен поднос, без окото може да се използва като поставка за ключове, чинии за закуски, табла за подаване на храна на тавата за съхранение на бижута, чинии за кърпи или на тавата за съхранение на свещи. -Правоъгълна табела е изработена от материал от неръждаема стомана, трайно, му е лесно да се съборят или заржаветь. -Широко приложение, тава от неръждаема стомана може да се използва широко в кухнята, в банята, дневната, на скрин, маса и така нататък, като декоративно тава за кърпи.Тави за демонстрация козметика : ТАВА за тоалетна МАСИЧКА Нашия тава за съхранение е изработен от подбрани материали от неръждаема стомана, издръжлив и практичен за по-дълга употреба.Метална тава за хавлии : ДЕКОРАТИВЕН ТАВА за КЪРПИ С красив външен вид и фина текстура.

Други функции

Подобни оферти