.

.

YANGBO Безшумен Вентилатор на Тавана Лампа, Вентилатор на Тавана Лампи За мотоциклети Светлина Спалня Хол Дистанционно Управление на Промишлен Ретро Таван Окачен Ве?

YANGBO Безшумен Вентилатор на Тавана Лампа, Вентилатор на Тавана Лампи За мотоциклети Светлина Спалня Хол Дистанционно Управление на Промишлен Ретро Таван Окачен Вентилатор Бар Кафе/52 Инча

резултат:

BGN 81.70
Налично
На склад

, Инв : 42,52 инчов вентилатор, лампа Материал на корпуса : пластмаса, желязо Материал на крилата : пластмаса Брой на крилата : 5 Размер : 42, 52 инча Напрежение : 110 ~ 240v Приложимо място : хол, трапезария, спалня, бар и т Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Три скорости на вентилатора може да се регулира, а нископрофилен фен на средния клас и High-Grade може да отговори на вашите различни нужди.Положителен и отрицателен дизайн, е на разположение по всяко време на годината, поддържа положителни и отрицателни характеристики, разположение четири сезона напред за охлаждане и обратно за регулиране на притока на въздух.Особености : 100% чисто нов, тих, силен, енергоспестяващ и т.По един бум на височина 10 см и 25 см, за да отговори на различните изисквания по височина.Лопатките на вентилатора от ABS-пластмаса, силни и издръжливи. Дизайн, тих заден двигател, лесно изключване, възможно е да комбинирате различни декоративни стилове.По един бум на височина 10 см и 25 см, за да отговори на различните изисквания по височина.Поради ръчно измерване, моля, имайте предвид разликата в 3-5 см, благодаря. Дизайн, тих заден двигател, лесно изключване, възможно е да комбинирате различни декоративни стилове.

Други функции

Подобни оферти