.

.

Гемотон на Менструалния Период Пола на Пелените на Новороденото Пелени за Бебета на Пелените за многократна употреба за Възрастни Двойно Легло Пелените за многок?

Гемотон на Менструалния Период Пола на Пелените на Новороденото Пелени за Бебета на Пелените за многократна употреба за Възрастни Двойно Легло Пелените за многократна употреба За Възрастни Матрак От Незадържане на Носене

резултат:

BGN 0.33
Налично
На склад

ПОЛИ ЗА ПРИУЧЕНИЯ на ДЕТЕТО на ГЪРНЕ - това е лека защита от инконтиненция, тежък менструален цикъл и раждането на изчерпванеИнформация за Товарахкомфортная пола за памперси, подходяща за мъже, жени, особено за майки и пациенти. - Гъвкав, еластичен колан, фланец, удобен и уверени в себе си.пола за памперси къс Търсите практично и полезно пола за памперси за възрастни?Ако тогава не можете да пропуснете тази получите многократна и моющуюся Пола за памперси!Изработен е от висококачествен материал, който е удобен и дышащим.МИЕЩ колан, ДАМСКИ ПАНТАЛОНИ - дизайн за предотвратяване на течове, дизайн с цип, подходящ за повечето мъже и жени.Пола за памперси за възрастни може ефективно прилепва плътно и да пия вода, не протекая. в сравнение със закупуването на пелени за еднократна употреба, вие ще спестите повече пари при инконтиненция моющегося подгузника.Пратката включва 1 х пола за памперси Характеристики -Размер : 100,00 X75,00 X1,00 см/39,30 X29,48 X0 херметически менструални панталони. - Множество части за памперси за възрастни, е подходящ за жени, мъже и по-възрастни пациенти. - Този пелена могат да се използват повторно, така че той е икономичен и практичен.Памперс ЗА изследване на УРИНАТА на ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА - този памперс за възрастни могат да се перат и да се използват многоразово, че ще отнеме известно време.

Други функции

Подобни оферти