.

.

GOOACC GRC-90 Набор от Инструменти За отстраняване на съединителни части за автоматично довършване, Драскотини, Монтировки на Автомобилни аудио системи, Врата панели, П?

GOOACC GRC-90 Набор от Инструменти За отстраняване на съединителни части за автоматично довършване, Драскотини, Монтировки на Автомобилни аудио системи, Врата панели, Прозорци, Молдинга -Син

резултат:

BGN 3.00
Налично
На склад

【100% удовлетвореност 】- Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ако имат някакви въпроси различни видове инструменти за довършителни работи, включително 7 бр. 【Найлон премиум-клас】- Този набор от инструменти изработен от удароустойчив материал от нейлонового влакна, с високо ниво на изработка, по-здрав от обикновен найлон, той е нетоксичен и разработен.А за выдергивания стопорных щифтове, които обикновено се държат панел на място, имате нужда от инструмент, с раздвоена фитил, който може да прилепва плътно към штифту и оказване на натиск точно там, където е необходимо. инструмент за облекчаване на вратата панели на автомобила и 1 средство за облекчаване на устройството, за да облекчи вашите нужди при ремонт. 【Найлон премиум-клас】- Този набор от инструменти изработен от удароустойчив материал от нейлонового влакна, с високо ниво на изработка, по-здрав от обикновен найлон, той е нетоксичен и разработен. 【Ергономичен дизайн】- Набор от инструменти за теглене на облицовки GOOACC е направена в съответствие с ергономичен дизайн с суперлегкими и удобни ръчни функции, които ефективно спестяват усилията при различна вътрешна и външна украса на колата. 【Многофункционалност】-чудесно за настройка или оттегляне на автомобилни аудио системи/радиосистемы, вратата панел, корнизи, емблеми, прозорци накладки или ремонт на автомобилния интериор и реставрация на мебели.Това е безопасен и ефективен инструмент за вас, отваряне на панели в салона на автомобила - един от тези работи, когато наистина се нуждаете от правилният инструмент. Цвят : син Осъществяване списък : 8 x Инструменти, за да премахнете автоматично тапицерия е Изработена от удароустойчив материал от нейлонового влакна, инструменти за изрязване и малко изгибаются, но те не се огъват, че е доста трудно за инсталиране или премахване на аудио системи за кола, арматурното табло, дръжката на вратата, вентилационни отвори и други аксесоари.За много от такива работи трябва да се използва само найлонови инструменти, подобни на тези, които са включени в този комплект; те имат мекота, която позволява да се избегне выдалбливания пластмасови панели, и издръжливост, която се повдигне панел и извличане на компоненти.

Други функции

Подобни оферти