.

.

Опаковка палачинки за палачинки, 1 БР., Разпръскване на Палачинки от Неръждаема Стомана, Инструменти за разпръскване на теста за ресторант, Дома Щанда с Храна - Разм?

Опаковка палачинки за палачинки, 1 БР., Разпръскване на Палачинки от Неръждаема Стомана, Инструменти за разпръскване на теста за ресторант, Дома Щанда с Храна - Размер S (цвят Сребрист), Блинница, за Разпръскване на

резултат:

BGN 7.93
Налично
На склад

- Гладка полирана повърхност и здрава и лека конструкцияПрекрасен инструмент, с помощта на който може да се приготви пица, яйца, палачинки и така нататък.- Размер : 25 X13 X0, 75 виж - Материал : Неръждаема стомана.Описание Това е добра блинница, изработени от висококачествена неръждаема стомана, безопасна и полезна за здравето.- Идеалният размер за вашата тиган, форми за палачинки или сотейника. - Гладка полирана повърхност и здрава и лека конструкция.- Изработен от материал от неръждаема стомана, безопасен и полезен за здравето.Характеристики - Цвят : сребрист. - Идеалният размер за вашата тиган, форми за палачинки или сотейника. - С помощта на тези инструменти можете лесно да приготвяте вкусни палачинки.- Изработен е от материал от неръждаема стомана, безопасен и полезен за здравето.- С помощта на тези инструменти можете лесно да приготвяте вкусни палачинки.- Идеален инструмент за печене, достъпен за приготвяне на палачинките, ресторантьорството и качество в домашни условия.Пакетът включва 1 x Разпределителя палачинки от неръждаема стомана, гребла за палачинки, инструменти за разпръскване на теста. - Идеалният инструмент за печене, достъпен за приготвяне на палачинките, ресторантьорството и качество в домашни условия.

Други функции

Подобни оферти