.

.

Търговска Нагревател за сос, 3 Бутилки 240 W 110, Търговска Електрически Захранващи за подгряване на сос, Захранващи за подгряване на сирене, Нагревател за соса с карам?

Търговска Нагревател за сос, 3 Бутилки 240 W 110, Търговска Електрически Захранващи за подгряване на сос, Захранващи за подгряване на сирене, Нагревател за соса с карамел, сладко, 86-185° Регулируема

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

Този уред не е предназначен за използване от лица (включително деца) с ограничени физически, сетивни или умствени способности, както и с липсата на опит и знания, освен ако те не са под надзор или инструктированы за използване на уреда от лице, отговорно за тяхната безопасност 【РЕГУЛИРУЕМА ПИЛЬНОЕ ПЛАТНО】 : Пильное платното е оборудвано с регулируема дръжка, която ви позволява лесно да регулирате дръпване, което може значително да намали вероятността от падане на пильного платно. 【РЕГУЛИРУЕМА ПИЛЬНОЕ ПЛАТНО】 : Пильное платното е оборудвано с регулируема дръжка, която ви позволява лесно да регулирате дръпване, което може значително да намали вероятността от падане на пильного платно. 【ХРАНИТЕЛНО-вкусовата МАТЕРИАЛ】Нагревател изработен от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на корозия и износване. 3 самостоятелни копчета за регулиране на температурата позволяват регулиране на температурата на различни сосове.Можете да се затопли, като с помощта на хидроизолация, така и сух начин, в съответствие с различни сосове.А свободна регулиране на пильного платна след употреба може да се намали износване и да удължи живота.Можете да запишете различни съставки, за адаптиране на различни нива на температурата, такива като кетчуп, шоколадов сос, сос чили, скърпвам, карамел, масло, мед и т.Бутилка за сос изработен от висококачествени хранителни материали, устойчиви на високи температури, не-летливи и полезни за здравето. 【Два метода за отопление】 Търговска електрически захранващи за подгряване на сос използва механичен контрол на температурата, машина за подгряване може да се загрява сос по желание.【РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА】 С помощта на копчета за регулиране на температурата температурата на затопляне на сос може да коригира произволно, а температурен диапазон е 30-85 ° C (86-185 ° F). Необходимо е да се следи за малки деца, те да не са играли с уред.Почистване и поддръжка. Никога не погружайте апарат във вода и не използвайте прекалено много вода при почистване на апарата 2. 【РЕГУЛИРУЕМА ТЕМПЕРАТУРА】 С помощта на копчета за регулиране на температурата температурата на затопляне на сос може да коригира произволно, а температурен диапазон е 30-85 ° C (86-185 ° F).66 -инчов размер на бутилката : 7 * 25 см / 2,76 * 9,84 инча нето Тегло : 6 кг Тегло бруто : 6,7 кг Забележка : Тази топло за соса може да се затопли само лекарствени продукти, не може да разтопи шоколад, сирене.

Други функции

Подобни оферти