.

.

Африкански Жени в Пенале с Планински Пейзаж, Студентски Чанта за Канцеларски Материали, Чанта за Писалки с Цип, Косметичка за ученици, Офис Жени, Юноши, Момичета, Мо?

Африкански Жени в Пенале с Планински Пейзаж, Студентски Чанта за Канцеларски Материали, Чанта за Писалки с Цип, Косметичка за ученици, Офис Жени, Юноши, Момичета, Момчета

резултат:

BGN 16.75
Налично
На склад

5 инча 【Малък размер Голям капацитет】 Размер на пенала : 7.През цялата молив случай никога няма да излязат от мода. 【Малък размер Голям капацитет】 Размер на пенала : 7. 【Гладка метална светкавица】 Модерен метален цип, тя по-гладка и лесно се затваря и се отваря, надеждно защитава вашите писалки, моливи, маркери.Моющийся и устойчив на абразия, устойчиво използване.Моющийся и устойчив на абразия, устойчиво използване.През цялата молив случай никога няма да излязат от мода. 【Многофункционален】 се Използва като молив случай, чанта за художника, косметичка за грим, настолен органайзер, чанта за канцеларски материали, държач за моливи, кесия за монети, за офис употреба и т.【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен водоустойчив плат Оксфорд.Предпазва от прах, драскотини и ожулвания.Позволява да използвате до 20 Тънки моливи и други Елементи. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествен водоустойчив плат Оксфорд.Малък, с опростен дизайн, но с по-голям капацитет. 【Гладка метална светкавица】 Модерен метален цип, тя по-гладка и лесно се затваря и се отваря, надеждно защитава вашите писалки, моливи, маркери.Малък, с опростен дизайн, но с по-голям капацитет. 【Многофункционален】 се Използва като молив случай, чанта за художника, косметичка за грим, настолен органайзер, чанта за канцеларски материали, държач за моливи, кесия за монети, за офис употреба и т.

Други функции

Подобни оферти