.

.

FOMIYES 4шт Дизайн Нокти Осмоъгълна Чаша Чаша с Капак Дизайн Нокти Чаша Чаша Захар Ястие за Маникюр Инструменти За Маникюр Захар Чаша за Маникюр Артистични Ястие за Но?

FOMIYES 4шт Дизайн Нокти Осмоъгълна Чаша Чаша с Капак Дизайн Нокти Чаша Чаша Захар Ястие за Маникюр Инструменти За Маникюр Захар Чаша за Маникюр Артистични Ястие за Нокти Акрилна пудра на Прах Купа Кристален Купата

резултат:

BGN 2.67
Налично
На склад

Кристален купа за нокти Dish : акрил контейнер за нокти, за еднократна употреба, контейнер от прозрачно стъкло, чудесно за продукти за нокти-артКупата за течности за нокти търсите практично, но красива купа за нокти-арт?Търсите надежден човек, на когото можете да се доверите и който може да изпълнява множество работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият продукт трябва да отговарят на вашите нужди. - Тази чаша с широко гърло дава възможност за лесно пълнене и дозиране. - Страхотна рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават луксозен и елегантен вид на притежателя за течност за нокти.Чаша Dappen : използва се за смесване на акрилна течност и прах за създаване на нийл арт. - Цвят : Както е показано на фигура dappen dish bowl. - Размер : около 4,00 X3,30 X2,70 см/1,57 X1,30 X1,06 инча Ястие за маникюр.Лесна и удобна за употреба Маникюрная купа. - Изработен от висококачествено стъкло материал, здрав, издръжлив, полезен за здравето, ефективно възразяващата напукване или разбиванию течен кристал dappen dish.Информация за стоки, Кристален чаша Това е един от най-добрите варианти за вас.Течен прах Dappen Dish Glass Crystal Cup : чаша dappen и може да предпазят от кристалната течност от нестабилността.

Други функции

Подобни оферти