.

.

Четка за отстраняване на прах с нокти, Удобна Дръжка за Четка за Отстраняване на Прах с нокти Полезност Многофункционален Добър Помощник за дизайн на ноктите за Съ?

Четка за отстраняване на прах с нокти, Удобна Дръжка за Четка за Отстраняване на Прах с нокти Полезност Многофункционален Добър Помощник за дизайн на ноктите за Съхранение Прах за Потапяне на Ноктите

резултат:

BGN 4.18
Налично
На склад

[Многофункционален] Дръжката е направена в прозрачен дизайн, както и вътрешен капацитет за съхранение добре се вижда [Удобна дръжка] е Изработена от висококачествена пластмаса, с лъскава повърхност и удобен изземване. [Добър помощник] Е добър помощник за обмакивания нокти в захар и акриловую пудруспецификация : Тип на продукта : с Четка за прах за нокти Материал : Пластикразмер изделия : Четка за прах : прибл. [Utility] Инструменти за изграждане на нокти с тава за рециклиране и четка за прах са по-практични, отколкото други четки, представени на пазара. [Многофункционален] Дръжката е направена в прозрачен дизайн, както и вътрешен капацитет за съхранение добре се вижда.Това е многофункционална четка за прах. [Добър помощник] Това е един добър помощник за обмакивания нокти в захар и акриловую захар. [Utility] Инструменти за изграждане на нокти с тава за рециклиране и четка за прах са по-практични, отколкото други четки, представени на пазара. [Удобна дръжка] е Изработена от висококачествена пластмаса, с лъскава повърхност и удобен изземване 2. [Добър помощник] Това е един добър помощник за обмакивания нокти в захар и акриловую захар. [Удобно бързо] Дръжката на четката може да се използва заедно с пудра за ноктите си, така че ще можете да спестите време, да се направи дизайн на ноктите по-удобно и бързо.Това е многофункционална четка за пыли4. [Utility] Инструменти за изграждане на нокти с тава за рециклиране и четка за прах са по-практични, отколкото други четки, представени на рынке5.

Други функции

Item Type:
Nail Dust Brush
Material:
Plastic
Product Size:
Dust Brush:
Approx. 14.5 x 3.3cm / 5.7 x 1.3in
Base:
Approx. 7.8 x 3.7 x 3.2cm / 3 x 1.5 x 1.3in
Package List:
1 x Nail Dust Brush1 x Base:
Note:
Please allow 0 to 2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Подобни оферти