.

.

Тоалетни Принадлежности, Четка за Тоалетна Набор от Тоалетни четки и Притежателите на Стенен монтаж Без Пробиване Комплект за Почистване на Тоалетни за Баня, Четк?

Тоалетни Принадлежности, Четка за Тоалетна Набор от Тоалетни четки и Притежателите на Стенен монтаж Без Пробиване Комплект за Почистване на Тоалетни за Баня, Четка За Почистване на Тоалетната чиния

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

* Изработена от космически алуминий и стъкло * Инсталиране на държач за тоалетна четка : избрания пространствен алуминиев материал, здрав и издръжлив, не е лесно ръждясва. * Изработена от космически алуминий и стъкло. * Ергономична дръжка осигурява надежден и удобен за хващане, той е отличен за комерсиална и домашна употреба.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. * Мощна корона четки, очищаемая на 360 градуса, без да задънената улица на краищата, може дълбоко да влиза в електрода за почистване.Четка за тоалетна е здрав и лесен за почистване след употреба.Ако все още не можете да получите поръчката си след изтичането на 30 дни, моля, свържете се с нас.Име на продукта : Четка за тоалетна Материал : алуминий, стъкло Размер : Моля, вижте подробни фотографии1 Х Четка за тоалетна 1 Х основата Бележка : ▲ Срокът за доставка е 15-25 дни.▲ Тъй като прожектор и различни хора, по различен начин разбират цвят, може да бъде с определен цвят, но в разумни граници, моля, избирайте внимателно. * Ергономична дръжка осигурява надежден и удобен за хващане, той е отличен за комерсиална и домашна употреба.▲ Пожелавам ти щастлив живот.PHONME【ЗДРАВА и ефективна четка-накрайник за почистване на тоалетната чиния 360 градуса позволява дълбоко почистване на вашата тоалетна чиния и лесен достъп до всяка част от него, например, до долната част на бортика. * Мощна корона четки, очищаемая на 360 градуса, без да задънената улица на краищата, може дълбоко да влиза в електрода за почистване.

Други функции

Подобни оферти