.

.

Randconcept - 95 мм и 3 М VHB Залепваща Панел за таблото, Инсталационен Диск за закрепване на телефона върху присоске и GPS Garmin на Присоске | 3,74 Широк Диаметър, 2 бр.

Randconcept - 95 мм и 3 М VHB Залепваща Панел за таблото, Инсталационен Диск за закрепване на телефона върху присоске и GPS Garmin на Присоске | 3,74 Широк Диаметър, 2 бр.

резултат:

BGN 5.72
Налично
На склад

Свалете защитното покритие от основаването на диск; ✓ Алкохолът полагане на x2. ✓ Притежателя на вашия мобилен телефон или GPS-навигатор garmin ще бъде надеждно прикрепена към таблото на автомобила, независимо от това, колко удара ще нанесете.Като се започне с използване на материали с най-високо качество и завършва с помощта на съвременни адгезивного диск, ние сме като всички необходими стъпки, за да сте сигурни, че получавате най-доброто.Ние сме толкова уверени, че ще се наслаждавате на нашите лепкава подложка, че предлагаме 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите, да знаеш, че получавате точно това, за което плащате!. Лепило от полиетилен 3 m, предназначени за определяне на текстурирани повърхности, като кожено табло. ✓ Залепваща плоча 3 M VHB x2.Той работи добре, дори в горещото и студеното време или климат.Натиснете диск към таблото и се оставя за повече от 30 секунди. ✅ Широка съвместимост : лигав инсталационен диск, подходяща за всякакъв тип издънка или аксесоари, монтирани на присоске диаметър 95 мм за лепене на приборным панелям, представени на пазара.След отстраняване на нея не може да се прилага повторно. Моля, имайте предвид, че всяка уплътнението е предназначен само за еднократна употреба.Нашият лош вкус диск е гъвкав вариант за замяна лепкава накладки carmount!.Вече не е необходимо да пускате поставки за мобилни телефони или аксесоари garmin за gps по време на шофиране. ✅ ПОКУПКА БЕЗ РИСК на 100% : В Randconcept ние знаем, че нашите клиенти не искат нищо друго, освен най-доброто, и това е точно това, което ние предлагаме.Моля, изплакнете присоску течаща вода и я оставете я да изсъхне на въздух, преди да се прикрепят към лепкава повърхност на пластина.

Други функции

Подобни оферти