.

.

Cabilock 4 бр. Стикер на вратата на Година на Заека, Подаръци за дома, Декорация за дома, Червени Тапети, Пълнители за Отглеждане, Ebt, Китайски Коледни Стикери По прозорци?

Cabilock 4 бр. Стикер на вратата на Година на Заека, Подаръци за дома, Декорация за дома, Червени Тапети, Пълнители за Отглеждане, Ebt, Китайски Коледни Стикери По прозорците, Китайски Стикери с герои на Фу, Стикери

резултат:

BGN 8.10
Налично
На склад

Стикер на ПРОЗОРЕЦА на ПРОЛЕТНИЯ ФЕСТИВАЛ - ?Етикети на прозорец с изображение на китайската Нова година ФУ 2023 Червени декорации за празника на пролетта Стикери за прозорците в Година на заека Етикети за начало на ресторант, магазин, украса за партита Тези етикети ще направят завършек на вашия дом декорация на коледната партиКИТАЙСКИТЕ КОЛЕДНИ стикери за прозорците - много подходяща украса за китайската нова година.Китайските етикети ФУ- ? Етикети на врата с изображение на китайската нова година фу, ярко-червен цвят, много празници, които създават уникална атмосфера на празника. - Използвайте тези етикети, за да украсят вашата врата, стена или прозорец на партито, така е удобно да се използват етикети Fu window декор.Изработен е от добър материал, който лесно да избледняват или да запази добър външен вид в продължение на известно време.Китайските етикети върху стъкло на прозореца са Изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни ги ярък цвят осигурява добър декоративен ефект. - Особено подходящи за китайския традиционен нова година, помага да се създаде по-празнична атмосфера на стъклени врати със стикери. - Тези етикети са идеално пригодени за декорация на китайската традиционна коледна партита китайски лепенки за прозорци.Описание на продукта Китайски фу е Лесен за използване, просто нанесете тези етикети-декори по всяко удобно за вас място.Етикети с участието на герои фу на прозорците - това е най-добри пожелания за нова година и празника на пролетта.КИТАЙСКИТЕ ИЗРЕЗКИ ОТ ХАРТИЯ - Етикети на тапети в Година на заека - 4шт Китайски етикети в прозореца с надпис "Фу", етикети на китайски коледни прозорци.Кръст Бод Пакет включва 4 x етикети Характеристики -Цвят : червен китайски коледни стикери фу -Забележка : случайно създадените модели стикери за прозорците Фу -Материал : Хартия коледна украса -Размер : 34,00 X34,00 X1,00 см.

Други функции

Подобни оферти