.

.

TYUHAW през Цялата Чекмеджето Дърпа Дръжката Сладък Японски Карикатура Лъки Cats Печат с Винтове за Домашно Шкафа, Врати, Шкафове, Кухненски Офис, в Чекмеджето, Баня, 4 бр

TYUHAW през Цялата Чекмеджето Дърпа Дръжката Сладък Японски Карикатура Лъки Cats Печат с Винтове за Домашно Шкафа, Врати, Шкафове, Кухненски Офис, в Чекмеджето, Баня, 4 бр.

резултат:

BGN 8.39
Налично
На склад

Черната масивна дръжка предоставя по-здрав захват и в по-голяма степен съответства на механиката на човекаДизайн : Тази писалка са отпечатани от едната страна, и можете да изберете любимите си фигура. 2 : поради осветление или проблеми с дисплея на монитора действителния цвят ще се различават малко от изображението.Добър избор : Това е интересна и изискана писалка с по-креативен принтом, отколкото при обикновените химикалки.Закрепени на винтове са изработени от здрави и дълготрайни от неръждаема стомана.Настройка на тази дръжка може да направи вашата стая по-монотонен, да си мебели, най-сладкото и да направите живота си по-свежа. Размер : писалка 1,37x1,10x0,66 инча /35x28x17 мм, кратък винт 0,8 х 2,8 см /0,31 × 1,1 инча, дълъг винт 0,8 × 3,5 см /0,31x1,37 инча.Материал : Дръжка чекмедже е изработена от ABS пластмаса и стъкло, което позволява лесно да се различи печатни модели вътре, които могат да украсят вашето пространство.Предпазни мерки : 1. Удобство : В комплекта са включени и четири дръжки за чекмеджета и осем винтове от неръждаема стомана, които могат да се вземат в съответствие с вашите нужди.Съдържание на пакета : 4 x дръжки 8 x винтове.Силна приложимостта на : Тази дръжка може да се прилага за повечето от помещенията и мебелите, а също така може да се използва за украса на кухненски шкафове, скринове, шкафове за баня, офис бюра и библиотеки, а също и нощни тумбочек в спалнята. Размер на продукта се измерва ръчно, действителният размер може да се различават малко от измерват.

Други функции

Подобни оферти