.

.

Контейнер за съхранение на храна SoGuDio 2 елемента 15 кг Фланец на Резервоара За Съхранение на Ориз Контейнер За съхранение на зърнени храни Кутия за съхранение на Зър?

Контейнер за съхранение на храна SoGuDio 2 елемента 15 кг Фланец на Резервоара За Съхранение на Ориз Контейнер За съхранение на зърнени храни Кутия за съхранение на Зърно с Кухненски Кутия за съхранение и организация

резултат:

BGN 119.53
Налично
На склад

Идеален за съхранение на сухи продукти в килера, като зърнени храни, брашно, захар, кафе, ориз, зърнени храни, боб, ядки, закуски, храни за домашни любимци, удобства за печене и дрПовече няма елементарно, можете да получите всичко, което искате, много бързо. Количество : 2 бр. 2 елемента 15 кг Фланец на резервоара за съхранение на ориз Контейнер за съхранение на зърнени храни Кутия за съхранение на зърно Спецификация : Материал : PP.Контейнер за съхранение на ориз 15 кг Материал : PP, Размер : 32,5x19,5x36 вижте Могат да се настанят различни сортове ориз /зърнени храни/люспи.Плътно се затварят, за да се запази продукти, сухи и свежи - Благодарение на специален механизъм за запечатване можете да безопасно да отварят или затварят нашите пластмасови контейнери, използвайки само два пръста. Капацитет : 15 кг Размер : 32,5x19,5x36 cm Тегло на продукта : 950 g съдържание на Пакета : 2 x Контейнер за съхранение на ориз, Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас. Спестете много място в кухнята и шкафовете за по-добра организация кухня.Представете си, че всеки път, когато идва в кухнята или в килера, откривате, че всичко внимателно наредено.

Други функции

Material:
PP.Quantity
Capacity:
15kg
Size:
32.5x19.5x36cm
Product Weight:
950g
Content:
2 x Rice Storage Container:
If you have any questions about our products, please feel free to contact us.:
Tight to keep food dry and fresh:
-With special sealing mechanism, you can open or close our plastic containers safely by using only two fingers.

Подобни оферти