.

.

Кръгло Малко Гнездо за кучета и котки, Плюшени Зимата на Топло и удобна Подложка за домашни любимци, Меко и Дълбоко Дълго Плюшевое Гнездо за сън (сиво, достъпно в няк

Кръгло Малко Гнездо за кучета и котки, Плюшени Зимата на Топло и удобна Подложка за домашни любимци, Меко и Дълбоко Дълго Плюшевое Гнездо за сън (сиво, достъпно в няколко цвята)

резултат:

BGN 11.95
Налично
На склад

Подробна информация за продукта : Име на продукта : висококачествен матрак за домашни любимци, гъст и мек бархатное гнездо, размери на продукта : външен диаметър : 40 см, височина : 20 см, Тегло на изделието : около 420 г, Цвят : сив, Приятелско напомняне : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображения [Характеристики на дизайна] В дъното разполага с пълно разпределение на нескользящих лепкави топки, които са устойчиви и тяхното не е лесно да се движат, водоустойчив и влагостойки, износостойки и трайни. [Красив външен вид] Гнездо за домашни любимци, с висока стойност и форма на поничка разкрасяване на вашия домашен любимец. [Почистване и поддръжка] Той е лесен за почистване и може да се почиства директно в пералната машина.Препоръчително е да се извърши почистване при ниска температура и чист. [Препоръчителният размер] се Препоръчва за малки домашни любимци с тегло до 1,5 кг, ако имате нужда от стоки за други размери, моля свържете се с продавача. [Препоръчителният размер] се Препоръчва за малки домашни любимци с тегло до 1,5 кг, ако имате нужда от стоки за други размери, моля свържете се с продавача.Препоръчително е да се извърши почистване при ниска температура и чист. [Почистване и поддръжка] Той е лесен за почистване и може да се почиства директно в пералната машина.Моля, са възможни малки разлики в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Други функции

Подобни оферти