.

.

Ултразвукова Дифузор за Ароматерапия с Етерични Масла - Дифузор студена Мъгла 100 мл със защита от автоматично изключване Без вода и промяната на цикъл на осветлени?

Ултразвукова Дифузор за Ароматерапия с Етерични Масла - Дифузор студена Мъгла 100 мл със защита от автоматично изключване Без вода и промяната на цикъл на осветление в 7 цвята за Домашно йога-СПА (черен)

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

【Елегантен керамични дизайн 】 Дифузер за етерични масла е изработена от керамика и е стилен декорацията на съвременния дом, офис, фитнес зала, спа салон или студиоМожете да го използвате не само като маслен дифузьор, но и като прекрасен нощни лампи. 【Безопасна функция за изключване без вода】 Ароматерапевтични дифузор автоматично се изключва, когато завършва вода или изтича времето за настройка на ефективно предотвратяване на повреда на устройството и осигуряване на вашата сигурност.Дифузор Cool Mist е подходящ за малки деца и домашни любимци.Портативен размер може да ви спести пространство и се прилага в различни контексти.Той работи с тих шепот. 【Технология Тихи шепот】В ароматическом диффузоре използва модерна ултразвукова технология. 【4 режима таймер и 7 цвята осветление】 Този маслен дифузер за етерични масла има 4 режим на таймер, с продължителност 0,5 часа/1 час/2 часа / 3 часа.Прекрасен подарък за семейството и приятелите. 【Надеждно качество и обслужване на клиентите】 Ултразвукова дифузер за етерични масла EQUSUPRO е сертифицирана за сигурност и се стреми към високо качество на продукта.Всеки път, когато имате нужда от помощ, можете да се свържете с нас и професионален екип ще подкрепи вас.Керамичен капак дифузьор може лесно да се свали, се налива малко вода и 2-3 капки етерично масло, което ще ви помогне да се възползват от ароматерапия.

Други функции

Подобни оферти