.

.

2 Опаковки За Офиса, дома, колата, Дифузер на Етерично Масло за Ароматерапия, Светло Синьо, Лилаво Цвете Модел, Зелени Листа, Акварел Авто Освежители за Въздух, венти?

2 Опаковки За Офиса, дома, колата, Дифузер на Етерично Масло за Ароматерапия, Светло Синьо, Лилаво Цвете Модел, Зелени Листа, Акварел Авто Освежители за Въздух, вентилационна (противовакуумна) канална Скоба за Горещите

резултат:

BGN 7.31
Налично
На склад

【Отпуснете настроение】Аромат около вас, ще ви даде добро настроение - Това зависи от това, колко капки етерично масло се прилагат и какъв вид на етерично масло, който използвате. Моля, обърнете внимание : -на Лигавицата на малки, така скоби за дифузор по-подходящи за използване в малки пространства, например, вътре в колата.Това е чудесен подарък за себе си, семейството си или приятелите си. 【Лесна употреба】 нанесете етерични масла на преносим войлочный тампон и го закрепете към вентиляционному дупката на колата, а след това включете вентилация на вашия автомобил за усилване на ароматизиране.Можете да го сложите в машината, се свържете с кондиционеру, инсталиране на работното място и в своята всекидневна. 【Лесна употреба】 нанесете етерични масла на преносим войлочный тампон и го закрепете към вентиляционному дупката на колата, а след това включете вентилация на вашия автомобил за усилване на ароматизиране. ① Скоби за автомобилни решетки може да се използва навсякъде, където искате.Повече Помещение включва : 2 x авто дифузор с медальон.Трябва да добавите към него любимите си вкус капки.Със стъклен капак се затваря плътно, така че не е нужно да се притеснявате за това, че съдържанието на автомобилния дифузьор ще се падне. 4 х сменяеми накладки. 【Два дифузьор и 4 подложки за чашите】 Размер на вентилационни затягане на автомобилния дифузор : около 1,33 инча. 【Лек материал】 е Изработена от лек материал EVA. ③ Това е удобно за вашия автомобил, има малко пространство и уникална фигура.-Пухкава тампони не съдържат ароматизатори.Със стъклен капак се затваря плътно, така че не е нужно да се притеснявате за това, че съдържанието на автомобилния дифузьор ще се падне.Стойте далеч от неприятната миризма, разхлабете налягане и създаване на очарователна атмосфера.Облекчаване на стреса и внимавайте, когато шофирате.

Други функции

Подобни оферти