.

.

ACLBLK Модерен Акрилни Fan LED Лампа Лесна Вентилатор с Дистанционно Управление Полилей ABS Диска Вентилатор на Тавана Лампа за Спални Хол Трапезария Офис Детска Стая С Т?

ACLBLK Модерен Акрилни Fan LED Лампа Лесна Вентилатор с Дистанционно Управление Полилей ABS Диска Вентилатор на Тавана Лампа за Спални Хол Трапезария Офис Детска Стая С Трехцветным Затъмняване

резултат:

BGN 3.33
Налично
На склад

● Интелигентен дистанционно управление : настройте времето за пускане в ефир, спокойно попадат заспал, след земните, удовлетворяйте различните нужди на всекидневния живот в светлина и переключайтесь между монтиране на горивото и дистанционно управление с един бутон ● Интелигентен вентилатор с променлива честота на въртене : той има функция за директно и обратно въртене, което осигурява топлина през зимата и прохлада през лятото.При използване на климатик, той може да балансира температурата в помещението, да спестят енергия и да бъдат полезни за здравето.Ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE.● ACLBLK е най-добрият доставчик на таван вентиляторных лампи, тук можете да избирате между безброй полилеи за вътрешно осветление. ● Интелигентен вентилатор с променлива честота на въртене : той има функция за директно и обратно въртене, което осигурява топлина през зимата и прохлада през лятото.Подходящ за вили, спални, дневни, трапезарии, коридори, кухни, хотели, офиси, библиотеки, кафенета.С най-добри пожелания.Ние ще се свържем с вас в рамките на 12 часа.● Този вентилатор на тавана е изработен от ABS-перката + хардуер шаси + акрил абажура; използва нов вграден led източник на светлина с чип, висока яркост, энергосбережением и защита на околната среда, със среден срок на служба 50 000 часа.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ● Моля, бъдете сигурни в покупката!Този продукт е сертифицирана от UL / CE. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : намаляване на шума, по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка.При използване на климатик, той може да балансира температурата в помещението, да спестят енергия и да бъдат полезни за здравето. ● Тих и мек вятър, който по време на спокоен сън : намаляване на шума, по-ниска честота на тихо и удобно, леко, като шепот, с ниско децибелом, не се отразява на живот и почивка. ● Интелигентен дистанционно управление : настройте времето за пускане в ефир, спокойно попадат заспал, след земните, удовлетворяйте различните нужди на всекидневния живот в светлина и переключайтесь между монтиране на горивото и дистанционно управление с един бутон.

Други функции

Подобни оферти