.

.

Вентилатор на тавана HIGOH с Подсветка, Масивна Вентилатор, Лампа за Трапезария, Спални, Модерен Led Невидим Вентилатор на Тавана, Тавана Лампа с Дистанционно Управлен?

Вентилатор на тавана HIGOH с Подсветка, Масивна Вентилатор, Лампа за Трапезария, Спални, Модерен Led Невидим Вентилатор на Тавана, Тавана Лампа с Дистанционно Управление, Кафява Led Полилей Fandelier/42In

резултат:

BGN 1.67
Налично
На склад

Енергийно ефективен циркулация на въздуха, мощно движение на въздуха и тиха работаКогато вентилатори и климатизация се използват едновременно, Циркулация на въздуха в помещението се повишава комфорта на хората.Енергийно ефективен циркулация на въздуха, мощно движение на въздуха и тиха работа. източник на светлина обектив се характеризира с висока яркост, равномерно осветление и по-голяма икономия на енергия. източник на светлина обектив се характеризира с висока яркост, равномерно осветление и по-голяма икономия на енергия. Дистанционно управление на осветлението и скорост на вятъра : Цвят led осветление може да се регулира топло светлина бяла светлина, нормална светлина, скоростта на вятъра може да се регулира от ниска, средна и висока.Ние можем да се управлява дистанционно цвят и скорост на вятъра в съответствие с нашите собствени хобита.Безшумен двигател : двигател с намотка от чиста мед, вентилатор на тавана работи много тихо при всички скорости на вятъра, създаване на тиха жилищна среда и увеличаване на комфорта на живот. Дистанционно управление на осветлението и скорост на вятъра : Цвят led осветление може да се регулира топло светлина бяла светлина, нормална светлина, скоростта на вятъра може да се регулира от ниска, средна и висока.

Други функции

Подобни оферти