.

.

Вентилатор на тавана CUTYZ Полилей вентилатор на Тавана с осветление за спалня вентилатори с лампи Тихо осветление, вентилатор на Тавана Осветление на Вентилатора В?

Вентилатор на тавана CUTYZ Полилей вентилатор на Тавана с осветление за спалня вентилатори с лампи Тихо осветление, вентилатор на Тавана Осветление на Вентилатора Вентилатор на Тавана за спалня с подсветка / Черен

резултат:

BGN 95.88
Налично
На склад

Материали : Нашите вентилатори също имат много издръжлив корпус : матирано метална основа, за бързо отвеждане на топлината и силатаМатериали : Нашите вентилатори също имат много издръжлив корпус : матирано метална основа, за бързо отвеждане на топлината и дълголетие.Материал : Метал + пластмаса за КОМПЮТЪР Цвят : черен Размер на продукта : d45 см, h15 см Напрежение : 110-240 v Област на приложение : 8-18㎡ Яркост : 5% ~ 100% Начин на управление : Дистанционно управление + конзола за управление на Управление : дистанционно Управление на 2,4 G Шум : нисък шум от вятъра . Настройка на 3 степени : Нашият led вентилатор на тавана има 6 степени на вятъра за избор : ниска скорост на вятъра (мек зимен вятър), средната скорост на вятъра (последна естествен бриз), висока скорост на вятъра (сверхнизкий на вятъра).Моля, приемете и много Ви благодаря. Качествено обслужване : Ние препоръчваме, да лампа инсталиране на лицензиран електротехник.В различните сезони и при различни температури и различните хора имат различни нужди на вятър, така че можете да регулирате скоростта на вятъра, така че да съответства на вашите нужди.in Освен това, този тавана лампа с вентилатор е от клас Cri80 +, който е по-близо до реалния и оригиналния цвят на обекта, което ви осигурява по-ярки и точни светлинни ефекти.Спестяване на енергия и 80 : Този led вентилатор на тавана може бързо да се регулира температурата в помещението и ускоряване на циркулацията на въздуха.Led източник на светлина с регулируема яркост : в вентиляторной лампа се използва нов тип led източник на светлина с лещи, осигуряващ мека светлина и икономия на енергия с повече от 80%. изображение съответства на реалния продукт.Led източник на светлина с регулируема яркост : в вентиляторной лампа се използва нов тип led източник на светлина с лещи, осигуряващ мека светлина и икономия на енергия с повече от 80%. Настройка на 3 степени : Нашият led вентилатор на тавана има 6 степени на вятъра за избор : ниска скорост на вятъра (мек зимен вятър), средната скорост на вятъра (последна естествен бриз), висока скорост на вятъра (сверхнизкий на вятъра).Използвайте дистанционното, за да превключвате между 3 различни цветове, студено бяло/неутрална светлина / топла бяла светлина (3000 С / 4000 До / 6000 До).Поради различния осветление и настройки на дисплея може да има малки разлики в цвета. голямо спестяване на енергия и опазване на околната среда ще ви помогне да спестява над 80% от електроенергията на Сметки. голямо спестяване на енергия и опазване на околната среда ще ви помогне да спестява над 80% от електроенергията на Сметки. изображение съответства на реалния продукт. Външна капачка от гъста мрежа и акрилна световодная плоча осигуряват подаването на въздух спирала под широк ъгъл от 360 ° и ви осигуряват ярко осветление под широк ъгъл от 360 °.Спестяване на енергия и 80 : Този led вентилатор на тавана може бързо да се регулира температурата в помещението и ускоряване на циркулацията на въздуха.

Други функции

Подобни оферти