.

.

Переноска за домашни любимци, Переноска за Котки, Переноска за Кучета, Переноска за кучета със Средни размери, Цветни Художествени Модел под формата на Животно Едн?

Переноска за домашни любимци, Переноска за Котки, Переноска за Кучета, Переноска за кучета със Средни размери, Цветни Художествени Модел под формата на Животно Еднорог

резултат:

BGN 0.67
Налично
На склад

Защото това може да се отрази на вашата уникалност и внимание Достатъчно, за да отговори на ежедневните нужди. ✅ Обичай продукти са добър избор, независимо от това дали те се използват или дарятся роднини и приятели. ✅ Цветове могат да се различават леко от различни екрани. ✅ Следпродажбено обслужване : След получаване на стоката, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с мен директно, и аз ще Ви отговоря в рамките на 24 часа и да реши проблема вместо вас.✅ Размер пренасяне за домашни любимци : 43x26x30 см /17x10x11,8 инча. ✅ Усещане опит : Материалът е здрав и издръжлив. ✅ Удобна преносима сгъваема чанта за домашни любимци : подходящ за пътувания, къмпинг и др. ✅ Нашите продукти се поддържат по поръчка. ✅ Ръчно измерване, моля, се допуска малка грешка в размера. осигурете вашия домашен любимец луксозно място за отдих. ✅ Материал пренасяне за котки : Переноска за кучета е изработена от плат Оксфорд 900 D, найлон ремъци.Можете да замените фигура на продукта от всеки понравившимся вас модел.Трябва само да ни предоставят снимки.Това е идеален подарък за приятели и роднини.Вашите роднини и приятели да почувстват любовта и приятелството.

Други функции

Подобни оферти