.

.

Ирландско-Американски Флаг с Детелина, Скоростна Феята на Зъбките, Сладък Спомен, Поставки За Зъби, Дървена Кутия За Съхранение на Загубени Зъби, Спомен За Рожден Д?

Ирландско-Американски Флаг с Детелина, Скоростна Феята на Зъбките, Сладък Спомен, Поставки За Зъби, Дървена Кутия За Съхранение на Загубени Зъби, Спомен За Рожден Ден, Подарък

резултат:

BGN 1.33
Налично
На склад

Произведено в САЩ или са внесени 【Обмислен дизайн】 Отворете кутията за съхранение на зъбите, върху капака прилага печат с възможност за записване на имена и подробности.Скъпа кутия, Феята на Зъбките, която се събира които паднаха зъбите, Коллекционный Дървена подарък за рождения Ден на по поръчка. 【Размер】 - Размери кутии с паста за фея-около 5,1 "х 4,5" x 1" (ДхШхГ). 【Симпатична форма】Спомен за събиране на зъбите може да бъде изпълнена под формата на глави в лесен за разбиране, но оригиналната си форма. 【Спомен】 Спомени трябва да бъдат физически запазени, и добра паста за колектор - това е идеален начин да се запечата в добрите стари времена, когато тя / той са били малки. 【Материал】 паста за кутия изработена от борова дървесина, която е безопасна и безвредна за околната среда.Вътрешната част на кутията практичен, тъй като в нея можете да съхранявате на първия зъб на замяна, както и на косата, и т.

Други функции

Подобни оферти