.

.

RAHYMA Weiping - Мини-Урна за Кремация на домашни любимци, Керамична Урна, Ръчно изработени, Паметник Кремационный Пепел, Погребална Урна, Дисплей за Погребение в Домашния

RAHYMA Weiping - Мини-Урна за Кремация на домашни любимци, Керамична Урна, Ръчно изработени, Паметник Кремационный Пепел, Погребална Урна, Дисплей за Погребение в Домашния офис, Интериор, Червен (цвят: черен)

резултат:

BGN 14.17
Налично
На склад

* Размери : Диаметър : 6,5 см /2 * Трайно качество : Здрав и солиден дизайн с помощта на дебелото керамика.Мирен дизайн ще ви представим удовлетворение от това, което вие знаете окончателното място за почивка на своя спътник. * Ние уважаваме починали, както и всички видове елегантен дизайн са символ на своята вечна любов и отговарят на най-строгите стандарти за качество, елегантна и здрава керамика - идеална почит на качеството, който заслужавате. * Размери : Диаметър : 6,5 см /2. защита от ръжда, както и устойчивост на корозия и надраскване, цветовете никога не изчезват, това е качество на продуктите са ръчно изработени от 100% керамика, за която е лесно да се грижи. * Погребална урна с човешки прах - това е достатъчно жива памет, но също така тя споделя това, което обичате, и е трогательным подарък за вашето семейство. защита от ръжда, както и устойчивост на корозия и надраскване, цветовете никога не изчезват, това е качество на продуктите са ръчно изработени от 100% керамика, за която е лесно да се грижи.5 инча, височина : 7 см /2,7 инча, малка урна побира около пет супени лъжици пепел, което прави тези урни идеални за сувенири за приятелите или семейството на вашия любим човек, имайте предвид, че мини-урна в памет може да побере само малки количества пепел.5 инча, височина : 7 см /2,7 инча След смъртта на повечето същества в пепел включени само част от праха на починалия, така че няма нужда да се притеснявате за това, дали може да се зареди напълно и прах. и идеално покритие глазура за запазване на блясъка. * Ние уважаваме починали, както и всички видове елегантен дизайн са символ на своята вечна любов и отговарят на най-строгите стандарти за качество, елегантна и здрава керамика - идеална почит на качеството, който заслужавате.Бележки : Ръчно измерване на размера на изделия, може да има грешка в 1-3 вижте Тъй като това е ръчна работа, има някои неизбежни съвети, моля, разберете!.

Други функции

Подобни оферти