.

.

Шампоан за удължаване на миглите 100 мл /3,38 течни унции + 2 Флакона с пискюл и ополаскивателем за изграждане на миглите Deep Clean Почистващо средство за удължаване на миг?

Шампоан за удължаване на миглите 100 мл /3,38 течни унции + 2 Флакона с пискюл и ополаскивателем за изграждане на миглите Deep Clean Почистващо средство за удължаване на миглите Без масло, сигурно за професионален и

резултат:

BGN 0.33
Налично
На склад

?ШАМПОАН ЗА УДЪЛЖАВАНЕ на миглите : Това почистващо средство за удължаване на миглите със спирала четка за спирала - 1 бр ? ПОДХРАНВА и КОНДИЦИОНИРУЕТ МИГЛИ : Почистващо средство Crislashes за изграждане на миглите ефективно балансира отделянето на мазнини, едновременно овлажняване и предпазва миглите от загуба на удължаване на срока на експлоатация на наращенных на миглите. Почистващо средство за удължаване на миглите ефективно премахва мазнини и замърсявания с мигли, ръбовете на клепачите и областта под очите.Нашите средства за изграждане на миглите са безопасни за природата и са произведени в съответствие с най-високите стандарти. и бутилка за изплакване - 1 бр.Шампоан за удължаване на миглите Crislashes lash е предназначен за вегани и не съдържа жестокост.Почистете естествените мигли на клиента си, преди да нанесете средство за изграждане използвайте почистващо средство за удължаване на миглите за по-добра адхезия и, следователно, по-дълго задържане.Нашият шампоан за удължаване на миглите не съдържа ароматизатори, оцветители, масла, алкохол, не пигментирован, не съдържа минерали, облекчава умората.Вашите клиенти ще открият, че използването на шампоан за удължаване на миглите ефективно увеличава трайността на миглите и време да се грижат. ? Най-ДОБРОТО СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ : Осигурете на всеки професионален кабинковия и домашна грижа!Ако имате някакви проблеми по време на използването на нашия набор от шампоани за мигли, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.

Други функции

Подобни оферти